Catering

Waarom Slagerij & Partyservice Jovel?

Voor een uitstekende prijskwaliteit verhouding koopt u hier perfect bereide producten en gerechten. U huurt eventueel een uitgebreid totaalpakket aan servies, bestek, tafels, stoelen en aanverwante artikelen, tot volledige tenten aan toe. Om feestelijke gelegenheden extra luister bij te zetten is er tevens een zeer uitgebreid assortiment springkussens beschikbaar, en zelfs een survivalbaan van maar liefst 17 meter lang, 4 meter breed en 5 meter hoog. Ook hierin is Jovel zeer betaalbaar!

Service verlenen is hier een tweede natuur geworden. Alles draait om het aanbieden van topproducten, zodanig dat ze uiteindelijk in perfecte staat geserveerd kunnen worden. Vers, lekker én goed, bereid volgens ambachtelijk vakmanschap door chef koks met liefde voor hun vak. De presentatie van het aangeboden eten is altijd perfect. De aanblik ervan doet vanzelf honger krijgen.

Moet het snel? Ook spoedopdrachten zijn hier geen punt. Moet het vooral goed en op maat? Maak dan eens een afspraak voor een gedegen stuk advies. Deze specialisten draaien nu al zo lang mee in de wereld van de georganiseerde feesten en de catering, dat ze u altijd een gedegen advies kunnen bieden. Zo blijft iedere bijeenkomst een gastronomisch en toch betaalbaar hoogtepunt.